Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: What's Your Itinerary to the 2015 ZHP Mafia Family Reunion

  1. #11
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Ocean State
    Posts
    12,758
    For all of you who will be making the trek to Ohio for this year's reunion meet please be careful while you're out there on the road. Drive safe and have an awesome time at the meet! I'm sure good times will be had by all. I will miss seeing some of the regulars at this year's meet but there's always next year Have fun everyone!!!
    .........2008 GT Silver 997.1tt.........................2004 TiAg ///M......................2001.5 Audi S4 Avant.........

  2. #12
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    New Palestine, IN
    Posts
    195
    Hitting the road about 6am Saturday morning and taking The I-74 East, to The I-75 South, then The I-71 South to get to C&C in Cincinnati around 8am.

    And in case the Indiana or Ohio State Patrol is monitoring this thread I could be lying and instead will be arriving in a bone stock (except for carbon fiber mirrors and cigarette lighter) but slammed '72 Ford Pinto.

  3. #13
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Valparaiso, IN
    Posts
    3,591
    Quote Originally Posted by az3579 View Post
    Spent a couple of hours tonight coming up with an itinerary for the trip to OH. I will have 5 scheduled stops between home and the destination. It is as follows:

    Friday, June 5, 2015

    Route:
    <Home>
    To
    TownePlace SuitesCincinnati Northeast
    9369 WaterstoneBoulevard, Cincinnati, Ohio 45249


    03:00 - Departurefrom Home --> 2.5 hrs., 141 mi.

    05:30 - 05:45 -->2.25 hrs., 138 mi.
    PA Welcome Center,I-78 West - Easton, PA

    08:00 - 08:30 -->1.5 hrs., 90.6 mi.
    Blue Mtn. ServicePlaza - Newburg, PA

    • Food, Gas


    10:00 - 10:15 -->2 hrs., 124 mi.
    Sunoco Gas Station -169 N Plaza Access Rd., Somerset, PA (rest stop along highway)

    • Snacks


    12:15 - 12:30 -->2.5 hrs., 151 mi.
    I-70 Westbound RestArea - Belmont, OH

    15:00 - 15:30 -->45 min., 47 mi.
    Shell Gas Station -12320 Old U.S. 35, Jeffersonville, OH (right off highway)

    • Food (in the area), Gas


    16:15 - Arrival at TownePlace Suites CincinattiNortheast

    Shawn,
    I think we should have a similar arrival time. What sayeth you?
    I should be getting to TowneSuites right around that time. Just look for a red bmw...


    Sent from my iPhone


  4. #14
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    VA/DC
    Posts
    14,404
    Quote Originally Posted by az3579 View Post
    Spent a couple of hours tonight coming up with an itinerary for the trip to OH. I will have 5 scheduled stops between home and the destination. It is as follows:

    Friday, June 5, 2015

    Route:
    <Home>
    To
    TownePlace SuitesCincinnati Northeast
    9369 WaterstoneBoulevard, Cincinnati, Ohio 45249


    03:00 - Departurefrom Home --> 2.5 hrs., 141 mi.

    05:30 - 05:45 -->2.25 hrs., 138 mi.
    PA Welcome Center,I-78 West - Easton, PA

    08:00 - 08:30 -->1.5 hrs., 90.6 mi.
    Blue Mtn. ServicePlaza - Newburg, PA

    • Food, Gas


    10:00 - 10:15 -->2 hrs., 124 mi.
    Sunoco Gas Station -169 N Plaza Access Rd., Somerset, PA (rest stop along highway)

    • Snacks


    12:15 - 12:30 -->2.5 hrs., 151 mi.
    I-70 Westbound RestArea - Belmont, OH

    15:00 - 15:30 -->45 min., 47 mi.
    Shell Gas Station -12320 Old U.S. 35, Jeffersonville, OH (right off highway)

    • Food (in the area), Gas


    16:15 - Arrival at TownePlace Suites CincinattiNortheast

    Shawn,
    I think we should have a similar arrival time. What sayeth you?
    I say you plan WAY too much! :-) Sounds good. We'll keep you posted on our progress along the way. Prefer text, phone or Voxer?

  5. #15
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Austin TX
    Posts
    5,740
    When I first read BP's schedule, I thought he was planning to leave at 3 PM. Then, I read one more time and I was like: "What ... 3 AM ???"

    I'm sure the fun is worth the small sacrifice !

  6. #16
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Branford, CT
    Posts
    15,695
    Quote Originally Posted by ELCID86 View Post
    I say you plan WAY too much! :-) Sounds good. We'll keep you posted on our progress along the way. Prefer text, phone or Voxer?
    Phone, I guess. I don't text or otherwise use my phone in the car, but I'll have Bluetooth via Eonon.
    Quote Originally Posted by fredo View Post
    When I first read BP's schedule, I thought he was planning to leave at 3 PM. Then, I read one more time and I was like: "What ... 3 AM ???"

    I'm sure the fun is worth the small sacrifice !
    Yeah, 3am... It's an 11 hour drive not including my breaks. I have a 7pm photoshoot to attend.
    BP
    2005 330i ZHP / 6MT
    Imolarot / Naturbraun



    It's not the car you drive, it's how you drive it.

  7. #17
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Valparaiso, IN
    Posts
    3,591
    Daaaaang


  8. #18
    I will be leaving in a few hours and will find a hotel before the NBA game starts tonight. Then tomorrow I'll finish the drive.

  9. #19
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kensington, Maryland
    Posts
    2,201
    Last edited by Newjack; 06-04-2015 at 01:46 PM. Reason: 90 fucking edits later
    2005 Jet Black 6MT ZHP "Family First"
    ~Rob~

  10. #20
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    321
    Do me a favor guys.

    Take plenty of pictures.
    Post plenty of details.
    Have fun.
    Be careful out there.

    Ok, I guess that is 4 favors. I have to live vicariously through you guys this year, so be sure to share the story of your journeys!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •