Results 1 to 6 of 6

Thread: Anyone get fatal errors when trying to respond to some threads?

  1. #1
    Join Date
    May 2020
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    1,005

    Anyone get fatal errors when trying to respond to some threads?

    I've gotten the message below a couple times - quite frustrating when you've typed up a fairly lengthy reply.

    2004 BMW 330CI ZHP (well, technically ZAM)


  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Austin TX
    Posts
    6,703
    Not me, never seen that error before.
    2005 IR / black / 6MT
    152,000 miles

  3. #3
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    596
    Haven't seen it either, although I have had the forum software glitch out and just not post my message, but without any errors.
    330i Base | Mysticblau | Slicktop | 6MT

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Socal
    Posts
    1,524
    yeah never seen that before. But whenever I type a really long message, I make sure to copy it first before trying to submit lol Got burned a couple of times lol

  5. #5
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Southern California
    Posts
    17,859
    It's telling you not to respond with long messages.

    Kidding!

    Sent from my SM-G998U using Tapatalk
    Randeaux/Rando/John/jr - '06 Cic ZHP; Southern California
    "ZHP or not, I still like you"


    ZHP Performance Package, Cold Weather Package, Leather, Jet Black/Black/BlackCube, NAV, Anthracite Black "my individual" interior trim
    ESS Stage 1 Twin Screw Supercharger, Sprint Booster, BMW Perf Intake, Magnaflow Exhaust, Dinan TB & STEP S/W, UCC Sway Bars, Apex EC-7 18x8.5 ET38
    Suspension: AST 44100 dampers, Bimmerworld front adjustable end links, Swift springs (8K front, 10K rear), Vorshlag camber plates
    Dynavin D99+, Hardwire V1 (w/V1 Connection), BSW Stage 1 Speakers, Kicker Amp/Subwoofer
    BMW Performance Strut Brace, Orion V2 Angel Eyes, No-holes License Plate, SMG Paddle Shift Mod, Besian VANOS, Gold DISA, Fan Delete, M3 Side Mirrors
    Note: Actual car no longer resembles signature picture

  6. #6
    Join Date
    May 2020
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    1,005
    Hahahahaha. Well I guess it could be on my end - basically when I go to post a reply, it takes quite a long time ~10-30 seconds, then times out and goes to that message. But it doesn't happen often so I guess I can just live with it. Will make it a habit to copy long replies before actually posting, just in case
    2004 BMW 330CI ZHP (well, technically ZAM)


Similar Threads

  1. So many outside mirror threads. Here's yet another!
    By kbcons in forum Mechanical | Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 10-04-2016, 05:43 AM
  2. NAV errors
    By Asiah119 in forum Audio | In Car Entertainment (ICE)
    Replies: 18
    Last Post: 05-06-2014, 04:40 PM
  3. I can't see my signature in threads?
    By sna77 in forum Testing Center
    Replies: 7
    Last Post: 01-20-2014, 12:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •